Cuplurile din Valea Jiului au intrare gratuita la fitness de Dragobete

Duminica, 21 Februarie 2010, ora 13:43
1497 citiri
Cuplurile din Valea Jiului au intrare gratuita la fitness de Dragobete

Cuplurile din Valea Jiului au o intrare gratuita la fitness, dupa ce reprezentantii unei sali de fitness din Petrosani s-au gandit sa le faca un cadou de ziua indragostitilor autohtona.

"Toate cuplurile care vor veni de Dragobete la sala intre orele 9.00-14.00 vor avea intrarea gratis. Ne-am gandit sa le facem astfel o mica surpriza indragostitilor, deoarece un pic de sport dupa o perioada friguroasa cred ca este binevenit", declara Mihaela Stan, receptioner la sala de fitness de la Casa de Cultura din Petrosani.

"Eu merg la fitness destul de des, insa pe prietena mea nu luat-o pana acum pentru ca nu vroiam sa creada ca nu imi place cum arata. Oferta este numai buna sa o iau cu mine la sala si poate sa o conving sa vina mai des", afirma Remus.

Zeci de tineri merg zilnic la sala de fitness din Petrosani atat pentru a lasa caloriile si kilogramele acumulate si care spera sa le dea jos pana vine vara, dar si pentru a face miscare de intretinere.

Toti spun ca se simt bine si ca aparatele le dau mai multa incredere, dar este foarte important ca cei care se apuca de sport sa consulte inainte un specialist, pentru a nu-si pune in pericol sanatatea. " Vin la sala de fitness in fiecare zi cate o ora pentru a ma mentine in forma. M-am obisnuit asa si daca nu merg o zi parca imi lipseste miscarea pe care o fac aici ", spune Marius.

Reprezentantii salii de fitness de la Casa de Cultura din Petrosani sustin ca, desi este criza nu duc lipsa de clienti deoarece tarifele sunt minime. O singura intrare costa 7 lei, iar un abonament lunar pentru studenti sau elevi este de 50 de lei.

Odata intrati in sala, pe langa aparate moderne certificate de normele UE, ori vestiare curate, ai parte si de un sfat de la un specialist care te poate indruma in functie de ce vrei sa faci.

Este foarte importanta parerea unui specialist, pentru cei care acum merg la sala ca sa slabeasca, deoarece daca fortezi risti ca in organismul tau sa apara tot felul de dezechilibre. De altfel, majoritatea instructorilor de fitness recomanda ca intr-o luna sa slabesti maxim cinci, pana la sase kilograme.

Si cei care doresc masaj pot plati intre 10 si 40 de lei, iar intrarea la sauna este 9 lei pentru 40 de minute.

Pe de alta parte, medicii nutritionisti recomanda celor care se apuca de o cura de slabire sa renunte la grasimi si sa include fructele, in special grapefruit, la orice masa, alaturi de carne de pui, carne de vita slaba, albusuri de ou, cereale integrale si ceai verde, care ajuta la detoxifierea organismului.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#fitness gratuit Valea Jiului, #fitness gratuit Dragobete , #teatre