"One man show" cu Gyuri Pascu, pe 15 iunie, la cinema Patria

Miercuri, 03 Iunie 2009, ora 19:38
1319 citiri
"One man show" cu Gyuri Pascu, pe 15 iunie, la cinema Patria

"One man show", un spectacol inedit marca Ioan Gyuri Pascu, cu intamplari din viata artistului comentate in registru comic, alternate cu piese muzicale inedite, va avea loc pe scena cinematografului Patria din Capitala, pe 15 iunie.

"Totul a pornit dintr-o joaca; m-am gandit sa fie ceva nou. Sotia mi-a sugerat ca show-ul sa poarte numele << life story >>. Asa a aparut formula autobiografica a spectacolului, care, la prima reprezentatie, in club, a beneficiat de acompaniamentul unui prieten, Florin Stan, care a cantat la mandolina", povesteste artistul.

Amintiri din maternitate

In cele doua ore programate pentru spectacol, Pascu a declarat ca intentioneaza sa inceapa cu "amintirile din maternitate", relatate de parinti si apropiati, si sa ajunga la intamplarile recente din viata sa.

Spectacolul va contine melodii inedite, compuse in liceu, cantece de pe albumele cunoscute, dar si piese nedifuzate de radiouri si pe care publicul le va auzi in prima auditie. Va fi ca un spectacol de club marit la 1.000 de locuri, a mai declarat artistul.

Ioan Gyuri Pascu descrie show-ul de la cinema Patria ca pe un exercitiu de sinceritate.

"As dori sa reiasa din acest exercitiu de sinceritate ca viata e un dar, pe care trebuie sa-l impartasesti tuturor. Sper ca oamenii veniti la spectacol sa se bucure de emotiile pozitive, pana si de greselile pe care, sunt sigur, le voi face pe scena", a declarat el.

"In ultimii sapte-opt ani am devenit mai intelept si am inteles ca e o tampenie sa tii tot felul de experiente personale doar pentru tine. Incepi sa vezi lucrurile cu mai multa detasare. Mie imi place sa traiesc in prezent; daca toti artistii ar face acest lucru, probabil ca nu ar mai exista paparazzi", marturiseste Ioan Gyuri Pascu.

Referitor la locul care va gazdui spectacolul, artistul a apreciat organizarea intr-o sala de cinema.

Preturi intre 40 si 60 de lei

"Marturisesc ca de copil mi-am dorit sa joc in filme si sa compun muzica de film. De-a lungul timpului, am constatat ca le-am facut cel mai putin tocmai pe acestea, din tot ce am intreprins pana acum. Cred ca aceasta simplitate, ca in sala de lectura a unui camin studentesc, va avea un efect mai mare decat un spectacol complex, cu imagini. Acest one man show va fi esafodajul unui alt tip de spectacol, dar nu stiu sa va spun, in acest moment, daca vor mai exista si alte reprezentatii".

Biletele la "One man show" costa intre 40 si 60 de lei. Spectacolul ar putea fi reluat, cel mai devreme, in toamna, potrivit organizatorilor - Asociatiei Mediaevalica si Aurel Mitran.

Candidații PSD din București strâng din nou semnături. Firea: Este o situație nouă. Avem alte protocoale
Candidații PSD din București strâng din nou semnături. Firea: Este o situație nouă. Avem alte protocoale
Candidatul PSD pentru Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat, joi, 25 aprilie, că protocoalele semnate de PSD cu PNL pentru candidaturi comune la primăriile de sector şi la Primăria...
Lovitură pentru Clotilde Armand. Primărița Sectorului 1, trimisă în judecată în ziua în care și-a depus candidatura pentru un nou mandat
Lovitură pentru Clotilde Armand. Primărița Sectorului 1, trimisă în judecată în ziua în care și-a depus candidatura pentru un nou mandat
Procurorii au anunțat joi, 25 aprilie, trimiterea în judecată a primăriței Sectorului 1, Clotilde Armand, pe care o acuză de ”folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane”. Ea...
#Ioan Gyuri Pascu, #Gyuri Pascu concert, #Gyuri pascu Patria, #One Man Show , #teatre