Primul club de Pilates si Tae Bo deschis la Petrosani

Miercuri, 03 Februarie 2010, ora 15:43
4416 citiri
Primul club de Pilates si Tae Bo deschis la Petrosani

Doi dintre cei mai renumiti instructori de dans din Europa vor oferi in premiera la Petrosani, la Clubul Copiilor din localitate, cursuri de dans modern si sportiv, combinat cu celebrele exercitii Pilates, care sunt o adevarata moda in randul vedetelor de la Hollywood si nu numai.

Dupa ce au ajuns sa fie cunoscuti in toata lumea, Daniel si Simona Obleaga

s-au intors la Petrosani unde vor sa impartaseasca din experienta lor tuturor celor care iubesc sportul si miscarea in general. Cei doi urmeaza sa deschida aici primul club de Tae-Bo, Streching (Pilates), Step Aerobic si Aerobic, dupa model occidental.

Inaugurarea clubului va avea loc pe 10 februarie, data dupa care aici sunt asteptati toti cei care vor sa faca exercitii la fel ca Pamela Anderson sau orice alta vedeta hollywoodiana, pretul fiind de 60/lei pentru un abonament lunar.

"Am decis sa revenim acasa, dupa 10 ani in care am umblat prin lume, unde am dansat ca balerini profesionisti, sau am fost instructori, ori ne-am ocupat de entertainment. Vrem sa oferim un alt mod de viata, prin miscare, deoarece exercitiile pe care le vom face se adreseaza tuturor varstelor", spune Daniel Obleaga.

Pilates reprezinta un grup de exercitii fizice extrem de cautate peste Ocean, care a prins rapid si in Romania. De asemenea, Tae Bo este o combinatie atractiva intre aerobic, balet, karate, box, dans hip-hop si antrenament cu greutati. Este un sport amuzant, energizant si eficient, iar potrivit specialistilor, intr-o singura ora de lovit, fandat, intins si sarit pierzi de doua ori mai multe calorii decat cu ajutorul aerobicului clasic.

De ce sa alegi exercitiile Pilates?

Tae Bo este benefic pentru circulatia sanguina, iti lucreaza intreaga musculatura a corpului, stimuleaza producerea de endorfine (hormonul fericirii) si este eliberator de stres. Cei care practica acest sport sustin ca dupa antrenament se simt plini de energie si au chef de viata.

Pe langa aceste cursuri, Daniel Obleaga sustine ca intentioneaza sa deschida si o sectie de entertainment, unde cei care doresc sa intre in acest domeniu invata tot ce trebuie sa stie un animator.

"Cursurile se vor intinde pe o durata de 6 luni, la finalul carora cursantii primesc un atestat recunoscut in afara tarii de cei cu care lucrez sau am lucrat in divertisment. Cursantii vor invata engleza, un pic de actorie, dans si tot ce trebuie sa stie un animator profesionist", mai spune Obleaga.

Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, renunță la funcție
Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, renunță la funcție
Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, Horia Constantinescu, renunţă la funcţie după ce a devenit candidatul PSD la Primăria Constanţa. El precizează că...
Alegeri 2024. Cine sunt favoriții în viziunea lui Victor Ponta: “Oricine intră în turul doi cu George Simion, îl bate” INTERVIU VIDEO
Alegeri 2024. Cine sunt favoriții în viziunea lui Victor Ponta: “Oricine intră în turul doi cu George Simion, îl bate” INTERVIU VIDEO
Conflictele din Alianța PNL-PSD continuă deși a mai rămas puțin timp până la primul test al alegerilor. Unii candidații care și-au dorit să intre în cursa pentru Primăria Capitalei nu...
#Daniel Obleaga Simona Obleaga, #Pilates Petrosani, #Tae Bo, #Step Aerobic, #aerobic , #teatre