Sambata, cea mai mare "vanatoare de oameni" din tara

Sambata, 30 Mai 2009, ora 11:56
1710 citiri
Sambata, cea mai mare "vanatoare de oameni" din tara
sursa: www.warwicksu.com

Aproximativ 200 de persoane din tara si din strainatate participa sambata la cea mai mare "vanatoare de oameni" din tara, conceputa sub forma unui concurs de paintball denumit Transylvanian Scenario si organizat de Clubul de Paintball PPZ Army din Sf.Gheorghe.

Liderul clubului, Hajnal Attila, a declarat corespondentului NewsIn ca la concurs s-au inregistrat aproximativ 200 de persoane din Romania, Ungaria, Bulgaria, Rusia si Franta, dar nici cei care se vor prezenta in aceasta dimineata la prima ora la locul evenimentului nu vor fi respinsi, daca indeplinesc conditiile.

Lupta are loc intr-o cladire dezafectata din statiunea Covasna, care pe vremuri gazduia o fabrica de mobila. Luptatorii inscrisi se vor imparti in doua tabere, una ce ataca din exterior si alta in cladire, miza cea mare fiind "apa vietii".

"Vor fi mercenari, prizonieri, generali, soldati, capcane, totul este extrem de veridic. Primii apara apa si cei de afara ataca, de aici lupta. Vor fi arbitri, corturi, jucatorii vor avea arme si trebuie sa fie precauti", a declarat Hajnal Attila.

Scenariul care aduce a "Mad Max" va include printre alte surprize si o prabusire de meteorit, in urma caderii caruia izvorul de apa a devenit mai scump decat aurul, de unde si lupta, iar razboiul dintre cele doua tabere - Drakonii si Rumtarii - va fi unul cat se poate de riscant si de veridic.

In competitie sunt implicati si doi luptatori din Legiunea Straina, cu o experienta vasta pe campul de lupta, care le vor da idei strategice echipelor adversare.

Reguli stricte pentru jucatori

Pentru a obtine victoria, jucatorii vor putea folosi arsenalul care nu functioneaza pe metode de baza pirotehnica, cum ar fi grenade fumigene, bilele de vopsea de la paintball si altele.

Presedintele Clubului organizator, Hajnal Attila, spune ca totul a pornit de la ideea de aventura, dupa ce si-au dat seama ca un asemenea eveniment ar avea o mare priza la public.

Avand in vedere gradul de risc al razboiului regizat, organizatorii au gandit reguli stricte pentru jucatori, ca sa evite eventuatelele accidentari sau probleme. Astfel, fiecare participant va avea o carte de jucator fara de care este eliminat, iar daca scoate masca, loveste intentionat arbitrul sau consuma alcool este de asemenea eliminat pe loc. La fel se intampla si daca trage intentionat in cei care mentin ordinea.

Razboiul va dura cateva ore, sambata, dar evenimentul in sine se intinde pe perioada 29 - 30 - 31 mai si include si un gulas secuiesc pentru jucatori, iar la final un show erotic cu elemente militare in cadrul caruia vor avea loc o serie de trageri la sorti pentru diverse premii. Dincolo de aventura, premiul cel mare va fi un marker de paintball in valoare de 1.000 de lei, plus alte premii constand in veste, masti si altele.

Clubul PPZ Army din Sf. Gheorghe a organizat in ultima vreme mai multe competitii de paintball pentru detinuti, persoane cu dizabilitati sau femei.

Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
#paintball concurs, #Transylvanian Scenario , #teatre