Top 10 cele mai romantice hoteluri din lume (Galerie foto)

Sambata, 09 Februarie 2008, ora 20:31
5547 citiri
Top 10 cele mai romantice hoteluri din lume (Galerie foto)

Valentine's Day, cea mai romantica zi a anului, se apropie cu pasi repezi. Pentru cei cu buzunare largi si gusturi pe masura site-ul globorati.com a intocmit un top 10 al celor mai romantice hoteluri din lume.

1. Las Ventanas al Paraiso din Los Cabos (Mexic)

In Los Cabos dragostea este un lucru luat foarte in serios, atat de important incat complexul hotelier a angajat un director "romantic". Clientii pot alege dintr-o gama variata de servicii printre care: cinema pe plaja pentru doi, masaj la lumina stelelor, cursuri de gastronomie pentru soti.

2. L'Hotel din Paris (Franta)

In anii 1800 era un "Pavilion al iubirii", iar acum se numara printre cele mai luxoase si seducatoare hoteluri de lux din Paris. Toate cele 20 de dormitoare au iesire la curtea interioara, iar pivnita veche de doua sute de ani a fost transformata in sauna si baie romana, care poate fi folosita la comun sau rezervata de un cuplu.

3. Nam Hai din Hoi An (Vietnam)

Este un complex de vile aflate intr-o portiune selecta a faimoasei plaje China. Daca un majordom personal, un dus in aer liber si o panorama senzationala a oceanului nu sunt suficiente, cuplurile pot sa mearga la salonul cosmetic unde vor gusta dintr-o sampanie scumpa in timp ce se desfata in "baia iubirii", in care se pun flori si "potiunea dragostei" (un amestec de uleiuri naturale).

4. Maxim Bungalows din Cofresi (Republica Dominicana)

Unul dintre cele mai "fierbinti" locuri din Caraibe combina luxul cu adrenalina: oaspetii pot sa faca kiteboarding, yoga in cuplu sau sa inchirieze un iaht de 20 de metri pentru o plimbare romantica la apusul soarelui.

5. Tides Zihuatanejo din Zihuatanejo (Mexico)

Complexul are apartamente cu piscine personale, dar si o insula privata asezata intr-o laguna albastra unde se poate lua cina intr-o atmosfera extrem de romantica. La masa, oaspetii ajung intr-o canoe, iar cina incepe cu un pahar de sampanie si un menu adus intr-o sticla.

6. Mykonos Grand din Mykonos (Grecia)

Daca stai intr-un apartament cu piscina, hotelul iti asigura un bucatar personal, iar in fiecare seara patul matrimonial va fi acoperit cu petale de trandafir. Oaspetii mai primesc si o cutie Kamasutra a seductiei , care include tot felul de "delicii" senzuale.

7. Fairmont Orchid din Big Island (Hawaii)

Hotelul ofera clientilor un masaj special in gradinile cu cascada, iar in apartamentele cu privire la ocean mergi pe o poteca de orhidee pana la patul pe care este realizata o inima din petale de flori. Sampania si capsunile cu ciocolata te pregatesc pentru o baie fierbinte cu saruri si lumanari plutitoare.

8. Four Seasons din Hampshire (Marea Britanie)

In acest hotel in stil georgian cu gradini magnifice parca vezi cum reinvie dragostea dintre Darcy si Elizabeth, cele doua personaje din "Mandrie si prejudecata" de Jane Austin. Cuplurile pot sa se plimbe pe mosie intr-o trasura trasa de cai, sa ia o pauza de picnic sau sa invete sa faca "o cina romantica pentru doi" de la un renumit bucatar care ofera demonstratii private.

9. Rania Experience din Maldive

Acest complex iti indeplineste cele mai fierbinti fantezii. Cuplurile stau pe o insulita in forma de inel intr-o vila cu trei dormitoare. In jurul oaspetilor roiesc 30 de angajati: bucatari, majordomi, fizico-terapeuti si instructori de scufundari. Pachetul de 12.000 de dolari pe noapte include si un iaht de 30 de metri cu jacuzzi si cinema.

10. Jade Mountain din Santa Lucia

Camerele cu trei pereti (al patrulea lipseste lasand loc unei splendide panorame spre ocean) au podele care se deschid, asa incat oaspetii pot sa se dea jos din pat direct intr-o piscina de sticla sau intr-o baie de cromoterapie pentru doi.

Vezi mai jos galerie foto cu cele mai romantice hoteluri din lume

Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
#hotel, #lux, #romantic, #Top 10 , #teatre