12 zile de cadouri culinare si artistice

Miercuri, 10 Decembrie 2014, ora 18:48
1939 citiri
12 zile de cadouri culinare si artistice

Targul de produse culinare si cadouri- "Craciunul in bucate", se va desfasura intre 12 si 23 decembrie, in Parcul Unirii (zona metrou Piata Unirii 1) din Bucuresti.

Timp de 12 zile, vizitatorii se pot aproviziona de la targ cu produse traditionale, pentru mesele de Craciun si Revelion, provenite de la fermele din apropierea Bucurestiului, din Brasov si Prahova, dar si cu mancaruri si preparate din bucatariile altor tari: Grecia, Italia, Turcia, Iran.

Cei care vor trece pragul targului pot participa la concursuri de gatit si la diverse demonstratii si workshop-uri culinare sustinute de chefi cunoscuti, participanti la TV show-uri gastronomice cunoscute.

In Parcul Unirii vor fi amenajate si mini-restaurante unde se vor pregati pe loc, pe gratare si in ceaune, diferite mancaruri traditionale romanesti: pomana porcului, diverse tochituri, fasole cu ciolan, peste pe gratar pentru zile cu dezlegare la peste, etc, dar si din bucatarii internationale: iraniana, italiana, turceasca, greceasca.

Evenimentul din Parcul Unirii vine, pe langa produsele culinare, si cu oferta de cadouri diverse, pentru toate varstele: decoratiuni de sezon, produse vestimentare, accesorii si bijuterii handmade. Serile evenimentului vor fi asezonate cu spectacole de colinde populare, instrumentale si vocale, dansuri si muzica populara din zonele Munteniei, Bucovinei si Maramuresului, dar si cu momente culturale (colinde, recitaluri de muzica si dansuri traditionale) din Grecia.

Nici copiii nu sunt uitati, pentru acestia fiind dedicate seri speciale de teatru, dans si muzica si diverse ateliere de stimulare a creativitatii.

Intrarea la Craciunul in Bucate este libera. Pe parcursul celor 12 zile, evenimentul este accesibil publicului larg, zilnic, intre orele 12:00 si 22:00.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#targ Craciun produse traditionale, #produse traditionale Craciun 2014, #targ Craciun 2014 Bucuresti , #timp liber