Ziare.com

Actorul Denis Stefan face spectacol de dresaj la Salonul Calului

Marti, 17 Septembrie 2013, ora 23:26

   

Actorul Denis Stefan face spectacol de dresaj la Salonul Calului
Electrizantul si originalul show ecvestru nocturn Seara Cailor va fi unul dintre principalele puncte de atractie ale celei de-a doua editii a Salonului Calului, care se va desfasura in perioada 26-29 septembrie, langa Bucuresti (DN1).

Evenimentul Seara Cailor, din data de 28 septembrie, ora 20.00, de la sediul Clubului Equestria, il are ca invitat special pe actorul Denis Stefan, un cunoscut sustinator al cailor si echitatiei, care va prezenta, in premiera in Romania, un numar de dresaj natural.

Modulul de dresaj natural va fi o demonstratie de dresura la liber, fara harnasament si zabaluta, demonstratie ce va fi prezentata in stil open, interactiv cu publicul. Tehnica dresajului natural, promovata de actor in cadrul Programului "Caii Romaniei", lansat in 2012, are in vedere dezvoltarea unei metode ce pune accent pe dialogul dintre om si cal, pe perfectionarea modului de comunicare dintre oameni si cai, utilizand limba inteligentelor animale si aptitudinile lor native.

De asemenea, in timpul Galei de deschidere a Salonului Calului, care va debuta sambata la ora 11.00, actorul Denis Stefan va prezenta o demonstratie de tir cu arcul calare, in care va trage in tinte fixe, mobile si in stilul vanatorilor vechi cu calul culcat la pamant.

Alte numere din programul special Seara Cailor includ: dresaj de inalta scoala, un program cu ponei realizat de copii, numere pline de fantezie, care au la baza folclorul, basmele si istoria romaneasca (Visul unei nopti de toamna, Calul inaripat, Caruselul, Balaurul, Turnir medieval), cascadorii fara sa etc.
Spectacolul va fi prezentat de actorul Razvan Oprea de la Teatrul National din Bucuresti.

Salonul Calului se va desfasura in perioada 26-29 septembrie 2013, intr-o formula dinamica si creativa, care include un complex program de spectacol ecvestru si competitional. Partea competitionala a Salonului Calului include Trofeul Equestria si Concursul international de sarituri peste obstacole Marele Premiu al Municipiului Bucuresti, aflat la a treia editie consecutiva.

Vor lua startul in jur de 180-200 de cai, plus 30-40 de cai si ponei pentru show-uri si demonstratii, concurenti din tari europene precum Germania, Bulgaria, Ungaria si Turcia. Gilbert Remy, arbitru international de grad III, acreditat de Federatia Internationala de Echitatie, va fi cel care va gandi si construi parcursurile de obstacole pentru toate cele 17 probe competitionale din cadrul evenimentului.

Biletele la cea de-a doua editie a Salonului Calului s-au pus in vanzare pe www.myticket.ro, www.ticketpoint.ro, in reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Sala Palatului, Libraria "Mihai Eminescu", precum si la sediul clubului Equestria (sat Tancabesti, com. Snagov, pe DN 1).

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 560 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.Platforma pentru solutionarea online a litigiilor