Azi e AeroNautic Show in Bucuresti: Parasutare pe apa si demonstratii cu arme

Sambata, 16 Septembrie 2017, ora 08:09
4185 citiri
Azi e AeroNautic Show in Bucuresti: Parasutare pe apa si demonstratii cu arme
Foto: Facebook/AeroNautic Show

AeroNautic Show 2017 incepe sambata, la ora 10:00, in Parcul Crangasi si Lacul Morii din Capitala.

In zona destinata expozitiei statice din Parcul Crangasi, bucurestenii vor putea urmari, pana la ora 18:00, spectacole sustinute de Muzica Reprezentativa a Ministerului Apararii si de membrii ansamblului artistic al Cercului Militar Curtea de Arges.

De asemenea, militarii Brigazii 30 Garda "Mihai Viteazul" vor face o demonstratie de manuire a armamentului, informeaza un comunicat al MApN.

Publicul va putea sa viziteze zonele special amenajate de categoriile de forte si diverse structuri ale Armatei, standul de carte, expozitia Muzeului Militar National "Ferdinand I", dedicata Primului Razboi Mondial, sa asiste la exercitii practice de detectie si interventie la un dispozitiv exploziv improvizat, iar cei interesati vor putea obtine informatii despre procesul de recrutare si selectie in Armata.

De asemenea, in parc sunt organizate ateliere interactive de realizare a nodurilor marinaresti, catarare la panoul mobil de alpinism si traversare pe funicular.

"In zona de spectacol de pe Lacul Morii, publicul va avea ocazia sa asiste la un exercitiu demonstrativ de parasutare pe apa si recuperare, executat de un detasament de militari din cadrul Fortelor Terestre Romane. Parasutarea se va face dintr-o aeronava C-27J Spartan apartinand Fortelor Aeriene Romane.

Fortele Navale Romane sunt prezente la spectacol cu un exercitiu combinat elicopter si forte pentru operatii speciale - insertie in apa, recuperare cu cosul, recuperare cu coarda si parasutare la punct fix", se arata in comunicat.

Evenimentul este organizat de Asociatia Aeronautica Romana si Ministerul Apararii Nationale, in calitate de partener si co-organizator, iar intrarea este libera.

Citeste si despre editia de anul trecut.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Campanie intensă pentru candidatura lui Geoană la prezidențiale. S-a lansat un nou site de susținere
Campanie intensă pentru candidatura lui Geoană la prezidențiale. S-a lansat un nou site de susținere
O campanie de susținere pentru candidatura lui Mircea Geoană, actualul secretar general adjunct al NATO, a fost demarată în online. Inițiativa, care se recomandă drept o „platformă...
Dilema preotului care vrea să candideze pentru primăria Sucevei. "Va trebui să aleagă între cariera politică și preoție"
Dilema preotului care vrea să candideze pentru primăria Sucevei. "Va trebui să aleagă între cariera politică și preoție"
Partidul Alianța pentru Unirea Românilor Suceava a ales un preot să candideze pentru funcția de primar al municipiului Suceava. Cătălin Axinte este preot slujitor la Biserica Sf. Mina din...
#AeroNautic Show Lacul Morii, #AeroNautic Show parcul Crangasi, #AeroNautic Show sambata , #timp liber