Dacia cu "Parfum de Carte" la Gaudeamus

Marti, 18 Noiembrie 2014, ora 15:21
1541 citiri
Dacia cu "Parfum de Carte" la Gaudeamus

Dacia continua, in 2014, parteneriatul cu International "Gaudeamus" si pregateste o serie de evenimente si activitati la standul dedicat, in perioada perioada 19 - 23 noiembrie 2014, la Romexpo - Pavilionul Central.

Daca lectura este legata cu precadere de simtul vizual, pentru multi dintre cititori cartea are legatura si cu mirosul. Aceasta conexiune se afla in centrul conceptului din acest an al prezentei Dacia la Gaudeamus. Ideea campaniei a venit de la ritualul cititorilor de a mirosi cartile imediat ce le deschid.

Mai mult, povestile pe care le citim ne duc cu gandul la diverse parfumuri puternice, pe care le simtim cand vedem anumite titluri. Aceste asocieri intre carti si parfumuri exista indiferent de suport. Audiobook-uri, carti tiparite, e-book-uri, toate pot deveni forme parfumate ale povestilor din ele.

"Moby Dick" si mirosul oceanului, Cehov cu aroma visinelor coapte din "Livada cu visini" sau scortisoara din "Poveste de Craciun" sunt doar cateva exemple care au condus la ideea centrala - "Parfum de carte".

Pe langa diferite activari pentru cei mici, lansari de carte sau sesiuni de autografe, la standul Dacia vor putea fi incercate diferite arome de parfumuri inspirate din lecturi, iar vizitatorii vor putea pleca acasa cu odorizante de masina ce amintesc de cartile preferate. Fiecare odorizant va avea un link de unde se vor putea descarca cinci audiobook-uri. Altfel spus, carti pe care le veti putea asculta si mirosi la volanul masinii.

In acest an, organizatorii targului pregatesc o tombola pentru toti participantii la eveniment, premiul cel mare fiind o masina oferita de Dacia - un Logan 10 ani, editie limitata.

De asemenea, pana in data de 24 noiembrie 2014, pe site-ul daciagroup.com va asteapta concursul "Profil de carte = Profil de cititor", unde puteti asocia 5 carti cu 5 mirosuri si aflati ce fel de cititor sunteti: curios, romantic sau aventurier. Mai mult, intrati automat la tragerea de sorti pentru 3 pachete de carti si ceai oferite de Carturesti sau marele premiu: un Kindle.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#Dacia, #Renault, #Parfum de carte, #Gaudeamus , #timp liber