E ziua ta, copile! Razi, alearga si joaca-te - unde sa iti duci copilul de 1 Iunie

Miercuri, 01 Iunie 2016, ora 07:49
8310 citiri
E ziua ta, copile! Razi, alearga si joaca-te - unde sa iti duci copilul de 1 Iunie
Foto: Arhiva Ziare.com

Azi e 1 Iunie, ziua in care copiii se simt si mai speciali si in care parintii redevin copii pret de cateva ore. Desi 1 Iunie pica la mijlocul saptamanii, sunt organizate mai multe evenimente destinate celor mici la care putem participa cu totii, chiar si cei care nu au copii.

Clubul Taranului a pregatit mai multe activitati pentru copii. La ora 10:30 suntem asteptati la o piesa de teatru "Domnisoara Poimaine si joaca de-a timpul". Organizatorii anunta un pret special de intrare pentru 1 Iunie: 20 de lei de copil, iar adultul are acces gratuit.

De la 11:30, tot la Clubul Taranului se va pune in scena Rabdarica si Mofturica in misiune cu Zana Maseluta, cu acelasi pret special.

Itsy Bitsy vrea sa transforme Ziua Copilului in Ziua Copilului Impreuna cu Parintii si invita pe toata lumea la cel mai mare eveniment de joaca parinti - copii, Copiii coloreaza viata. Unde? In Parcul Alexandru Ioan Cuza (IOR), unde cei mici si mari sunt asteptati de la 10:00 la 20:00. Se anunta concerte, dans, jocuri, concursuri, expozitii, demonstratii si ateliere pentru copii si parinti, sustinute de noua bloggerite mamici. Nici vedetele nu vor lipsi de la eveniment, Oana Sirbu, Gabriel Cotabita, Tily Niculae, Jojo, Cornel Ilie si Roxana Iliescu fiind printre invitati.

Dupa cateva ore de joaca, putem merge cu cel mic la Bookfest Junior 2016, care are loc in perioada 1-5 iunie la Romexpo, iar intrarea este libera. Miercuri, evenimentele dedicate copiilor vor incepe de la ora 10:00 si includ prezentari interactive de carti, atelier de storytelling, atelier de povesti si ilustratie sau colorat si... un concurs al carui premiu consta in o suta de carti pentru vacanta.

Liber de 1 Iunie? Ziua Copilului ar putea deveni nelucratoare prin lege (Video)

Pentru ca cei mici sunt fascinati de basme si intamplari hazlii, Teatrul Ion Creanga a pregatit atelierul "1 Iunie cu povesti" si spectacolul de teatru-circ "Clowns". Atelierul se va desfasura de la ora 18:00 la sediul teatrului, in timp ce spectacolul Clowns va avea loc la sediul Televiziunii Romane.

Aproape ca nu exista parinte care sa nu fi auzit de Gasca Zurli, iar simpaticii tineri au pregatit si pentru 1 Iunie o surpriza. Domeniul Stirbey isi deschide portile pentru cei mici si cei mari, iar Gasca Zurli a pregatit jocuri, concursuri, teatru, provocari si multe alte surprize la evenimentul Fii Zurli de 1 Iunie. Intrarea este libera, iar accesul pe domeniu se face de la ora 12:00, insa distractia cu Gasca Zurli va incepe la 16:00.

Muzeul National de Istorie Naturala "Grigore Antipa" si Prima TV asteapta copiii si adolescentii sa admire cele peste doua milioane de piese din colectia muzeului. Doritorii sunt astepti de la ora 10:00, iar accesul este gratuit pentru cei sub 18 ani. Inedit este faptul ca vom putea vedea in premiera in Romania Diodrama, un proiect care are rolul de a atrage atentia publicului asupra efectelor pe care taierile ilegale de paduri le au asupra mediului.

Si Muzeul National al Satului "Dimitrie Gusti" ne invita "In lumea copiilor de 1 Iunie", care va incepe miercuri la 10:30, dar se va desfasura pana duminica. Cei mici vor putea participa la concursuri, cinema in aer liber, face painting, concerte lectie sau treasure hunt.

A.G.

Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Alianța Dreapta Unită, formată din USR, PMP și partidul Forța Dreptei se găsește în imposibilitatea de a avea liste comune de candidați pentru alegerile din 9 iunie, după ce Biroul...
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, susţine că unii primari USR ar fi fost ”şantajaţi” sau ”momiţi” să treacă la PSD, în condiţiile în care de faţă era şi liderul social...
#evenimente 1 iunie, #1 iunie, #Ziua Copilului , #copii