Expozitia "The Human Body": biletele presale, sold out!

Miercuri, 13 Martie 2013, ora 21:56
2661 citiri
Expozitia "The Human Body": biletele presale, sold out!

Oferta presale pentru expozitia "The Human Body", care se va desfasura in perioada 22- 30 martie la Muzeul Nationa de Istorie Naturala "Grigore Anripa", s-a incheiat.

In doar doua zile de la punerea lor in vanzare, biletele cu 20% reducere, destinate adultilor s-au epuizat.

Expozitia "The Human Body" va ocupa integral etajul 1 al muzeului Antipa. Lucrarile de amenajare sunt in plina desfasurare in acest moment. Expozitia include peste 200 de exponate - corpuri umane reale, care, prin disectiile la nivelul organelor si tesuturilor ofera o perspectiva unica, tridimensionala, fidela, asupra a ceea ce se afla sub piele, asupra miracolului corpului omenesc si a modului in care acesta functioneaza.

Exponatele au fascinat deja peste 20 de milioane de vizitatori din intreaga lume, fiind prezentate in orase precum: Londra, Amsterdam, Barcelona, Bratislava, Budapesta, Dublin, Kiev, Lisabona, Madrid, Praga, Torino, Viena, Oostende.

Expozitia "The Human Body" isi propune sa schimbe modul in care vizitatorii percep corpul uman, oferind romanilor, in premiera, o sansa unica de a-si privi organismul prin ochii unui chirurg si de a "experimenta" o incursiune vizuala in interiorul sau.

Nu in ultimul rand, scopul expunerii este si acela de a-i determina pe vizitatori sa-si respecte si sa-si ingrijeasca organismul, acordand atentie felului in care aleg sa traiasca.

Tichetele pentru expozitie se pot cumpara online pe www.eventim.ro sau prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti). Biletele se pot achizitiona si in doua rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polona nr. 15. Copiii cu varste mai mici de 7 ani beneficiaza de acces gratuit.

Preturile biletelor variaza astfel:

- biletele pentru pensionari/ studenti: 40 RON de marti pana vineri si 50 RON sambata si duminica;

- biletele pentru adulti: 50 RON de marti pana vineri si 60 RON sambata si duminica;

- biletele pentru copii (7- 18 ani): 32 RON de marti pana vineri si 38 RON sambata si duminica.

Pentru grupuri de peste 10 copii pretul unui bilet este de 30 RON, pentru clasele de elevi fiind necesara o rezervare la adresa ca@events.ro.

De tarifce speciale beneficiaza si familiile, astfel:

- un abonament pentru 1 adult si doi copii, de marti pana vineri costa 85 RON iar pentru sambata si duminica este de 100 RON;

- un abonament pentru 1 adulti si un copul, de marti pana vineri costa 110 RON iar pentru sambata si duminica 120 Ron;

- un abonament pentru 2 adulti si 2 copii, de marti pana vineri costa 120 RON iar pentru sambata si duminica 135 RON.

Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Războiul hibrid dus de Rusia afectează și politicienii români. Mai multe grupuri de hackeri sprijiniți de Rusia, China și Iran au avut ca țintă în ultimii ani politicieni și oficiali...
Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, renunță la funcție
Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, renunță la funcție
Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, Horia Constantinescu, renunţă la funcţie după ce a devenit candidatul PSD la Primăria Constanţa. El precizează că...
#Expozitie Human Body Bucuresti, #Expozitie Muzeul National Istorie, #Expozitie Human Body Muzeu , #timp liber