Folk, dans si ciclism montan la "Miscarea de Sanatate 2010"

Luni, 02 August 2010, ora 11:33
1031 citiri
Folk, dans si ciclism montan la "Miscarea de Sanatate 2010"

Muzica de calitate, competitii in aer liber si premii-surpriza. De asta vor avea parte cei care vor participa la "Miscarea de Sanatate 2010", campania nationala exclusiva a Radio Romania Actualitati.

Evenimentul se va desfasura in zilele de 7 si 8 august, in Poiana Lupului, la Garana, la 30 de kilometri de Resita, se arata intr-un comunicat remis luni Ziare.com.

In prima zi vor avea loc reprezentatii de dansuri latino oferite de noua perechi de dansatori profesionisti de la Clubul Sportiv Mystic din Resita, urmate de un concert sustinut de Mircea Baniciu si Ovidiu Mihailescu si de un recital special al Mariei Gheorghiu, prilejuit de lansarea noului ei material discografic.

"Radio Romania Actualitati se alatura celor care iau atitudine si aleg un stil de viata sanatos. Impreuna cu cei care ne asculta, vom redescoperi, mergand cu bicicleta, interesul pentru mediu, sport si miscare, pentru libertate si relaxare, pentru sanatate", a declarat Daniel Ruse, redactor sef adjunct al postului.

Astfel, in cea de a doua zi se va desfasura a 6-a editie a concursului "Banat Mountain Bike Maraton", care se adreseaza ciclistilor din tara si de peste hotare. Competitia va avea trei sectiuni: race, marathon si marathon elite, acoperind distante care variaza intre 30 si 80 de km, fiecare avand cate trei categorii de varsta (14-17 ani, 18-34 ani, peste 46 ani, masculin si feminin).

Prin intermediul acestui maraton, Asociatia Bike Attack, care se pregateste la aceasta editie pentru 300 de participanti, isi propune promovarea si mediatizarea in Romania a ciclismului montan - "mountain biking", iar Radio Romania Actualitati ofera ascultatorilor sai posibilitatea sa cunoasca noi zone cu potential turistic si incurajeaza publicul tanar sa practice sporturi in aer liber.

"Miscarea de Sanatate 2010" este prima campanie pe termen lung initiata de un post de radio ce urmareste sa-i indemne pe ascultatori la diferite forme de miscare, promovand in egala masura o viata sanatoasa, turismul si ecologia.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#miscare sanatate 2010, #Radio Romania Actualitati , #timp liber