Horatiu Malaele, orbit de dragoste la Cinema Patria

Joi, 30 Ianuarie 2014, ora 15:47
3330 citiri
Horatiu Malaele, orbit de dragoste la Cinema Patria

"De dragoste pentru iubita mea", "de dragoste animaliera", vestimentara sau, de ce nu, "de dragoste pentru guvern si pentru partid", indragostitul, cu nume predestinat parca, Horatiu Valentin Malaele, actor de geniu si jongler consacrat in zona emotiilor, va urca pe scena de Valentine's Day pentru o declaratie de iubire pe versuri romantice, intr-o editie extraordinara a spectacolului "Sunt un orb".

In premiera, in acest spectacol, actorul il va avea alaturi pe violoncelistul Adrian Naidin, un artist care si-a sedus publicul cu o combinatie de world music, muzica de camera si folclor romanesc, pe un violoncel care atinge note de-o frumusete si perfectiune rare.

Spectacolul, care va fi prezentat in editie speciala, va avea loc pe 14 februarie, de la ora 19.00, la Sala Cinema Patria din Bucuresti.

Umorul irezistibil al insinuantului Brumaru, intelesurile subtile ale lui Marin Sorescu sau vibratiile delicate ale boemului Nichita Stanescu sunt doar cateva dintre promisiunile unui spectacol de gala, in cursul caruia poeti, atat de diferiti ca stil sau gandire, vor fi deslusiti cu naturalete si in cheie proprie, de geniul comic Horatiu Malaele.

Indragostit, la randul sau, de arta, Adrian Naidin, un artist confirmat de muzicianul leton Mischa Maisky, care i-a fost profesor, si de regizorul grec Mihalis Kakogiannis, care i-a fost admirator, va explora o zona inefabila de sensibila, iubirea, cu nenumaratele ei sensuri pe care le traduce in sunete si le va impartasi, sincer si personal, celorlalti.

Biletele au fost puse in vanzare la casieria Cinematografului Patria din Bucuresti, la standul Vreau Bilet din Unirea Shopping Center (etaj 2), Teatrul National si online pe vreaubilet.ro, bilet.ro, eventim.ro, bilete.ro sau in oficiile Postei Romane, in magazinele INMEDIO si Germanos semnalizate Bilete.ro.

Dan Barna acuză: Ciolacu, Ciucă și Iohannis vor "să le spună românilor că nu mai au speranţă"
Dan Barna acuză: Ciolacu, Ciucă și Iohannis vor "să le spună românilor că nu mai au speranţă"
Alianţa Dreapta Unită şi-a lansat vineri, 26 aprilie la Buzău, candidaţii pentru alegerile locale, vicepreşedintele USR Dan Barna formulând cu acest prilej o serie de critici la adresa...
Firea nu mai vrea sa audă de scandalul azilelor groazei: "Nu am de ce să plătesc eu ceva ce nu am greşit"
Firea nu mai vrea sa audă de scandalul azilelor groazei: "Nu am de ce să plătesc eu ceva ce nu am greşit"
Gabriela Firea, candidatul PSD pentru Primăria Generală a Capitalei, reafirmă că nu are nicio vină în scandalul azilurilor, care a devenit anchetă penală. „Nu am de ce să plătesc eu...
#piesa teatru Horatiu Malaele, #Horatiu Malaele cinema Patria, #ziua indragostitilor Horatiu Malaele, #piesa teatru cinema Patria , #timp liber