Ziare.com

Kangoo Jumps pentru Viata

Joi, 05 Martie 2015, ora 19:13

   

Kangoo Jumps pentru Viata
Asociatia MAME organizeaza in parteneriat cu Kangoo Club Romania cea de-a VI-a editie a evenimentului sportiv caritabil "Kangoo Jumps pentru Viata", care se va desfasura pe 15 martie 2015, la Centrul Sportiv Apollo, incepand cu ora 10:00.

Taxa de participare este in valoare de 50 lei. Banii stransi astfel vor fi donati Asociatiei Mame cu scopul de a sustine serviciile de consiliere psihologica, consiliere nutritionala, recuperare medicala si ateliere de art-terapie emotionala oferite gratuit copiilor diagnosticati cu cancer si alte boli grave, care primesc ingrijire in cadrul Centrului Stelutelor.

In schimbul donatiei, participantii vor primi gratuit ghetele kangoo jumps pentru a putea participa la una dintre cele sase sesiuni de miscare pregatite de instructorii veniti din tara si din strainatate special pentru acest eveniment. De asemenea, fiecare participant va fi inscris automat la tombola ce va avea loc in cadrul evenimentului.

Evenimentul va fi deschis oficial de catre Maria Culescu, presedinte fondator al Asociatiei MAME si Kinga Sebestyen, presedinte Kangoo Club Romania. De asemenea, Julie Mayaya, castigatoarea celui de-al doilea sezon al emisiunii Vocea Romaniei, va da startul maratonului pe ghetele kangoo jumps printr-un recital special. Gazdele evenimentului din acest an vor fi Diana Bart si Alexandru Constantin.

Mai multe informatii privind "Kangoo Jumps pentru Viata, editia a VI-a", pe pagina de Facebook a evenimentului.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1147 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor