Lampioane si concert in aer liber, in Parcul Herastrau

Vineri, 27 Septembrie 2013, ora 15:00
1703 citiri
Lampioane si concert in aer liber, in Parcul Herastrau

Roaba de Cultura, un proiect al Asociatiei Green Revolution, inchide portile celui de-al treilea sezon. In cei trei ani de existenta, peste 300.000 de mii de bucuresteni au ales sa-si petreaca timpul liber altfel, bucurandu-se de un festival al culturii in natura, din primavara pana-n toamna, pe pajistea de la Roaba de Cultura.

Duminica, 29 septembrie, incepand cu ora 17:00, Roaba de Cultura isi asteapta publicul in acelasi spatiu prietenos pentru a sarbatori "BikeFest in 100 de imagini", ultimul eveniment din acest an. Tot atunci, vor fi premiati cel mai bun fotograf oficial Nikon la BikeFest, dar si cel mai frumos instantaneu, realizat de un amator. Evenimentul se va incheia cu ultimul concert al acestui an, sustinut de Directory Band.

Roaba de Cultura este un proiect multifunctional, dezvoltat de Asociatia Green Revolution. Proiectul a fost gandit ca o alternativa gratuita de petrecere a timpului liber, o oaza de relaxare si cultura, creata pentru a te binedispune la fiecare sfarsit de saptamana.

Programul Roabei de Cultura ofera activitati in aer liber, concerte, alteliere creative, diverse activitati sportive, lectura, proiectii de filme, dar si activitati dedicate copiilor, familiei, alternative construite pentru o comunitate cu oportunitati culturale nenumarate.

Despre Green Revolution

Green Revolution, fondata in martie 2009, este prima organizatie nonguvernamentala de ecologie urbana din Romania ce pune in practica masurile ce stau la baza construirii unui oras verde. Green Revolution dezvolta proiecte variate, care promoveaza si sprijina: educatia ecologica si respectul fata de mediul inconjurator, colectarea selectiva a deseurilor de ambalaje, mijloacele si solutiile de transport ecologice si economice, adoptarea unui comportament responsabil fata de mediu in randul autoritatilor si companiilor private si de stat.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#inchidere sezon Roaba Cultura, #program Roaba Cultura parc, #activitati aer liber Parcul Herastrau, #lampioane parcul Herastrau, #concerte gratuite Bucuresti , #timp liber