Ziare.com

Premiera europeana la Bucuresti, cea mai mare clasa de Kangoo Jumps

Vineri, 02 Septembrie 2011, ora 23:05

   

Premiera europeana la Bucuresti, cea mai mare clasa de Kangoo Jumps
Word Class Romania vrea sa stabileasca un record prin organizarea celei mai mari clase de Kangoo Jumps din Europa. Evenimentul "The roof is on fire!" va avea loc la Bucuresti Mall, maine incepand cu ora 11:00.

264 de persoane s-au inscris pentru eveniment, din care 25 sunt barbati, iar 239 femei. Potrivit organizatorilor, toate ghetele de Kangoo Jumps din Bucuresti au fost rezervate.

Pe durata antrenamentului, alaturi de presenter-ul international Kinga Sebestyen si instructorii Word Class Romania, vor participa CRBL, Roxana Ciuhulescu si Elena Ionescu, solista formatiei Mandinga.

De asemenea, organizatorii au precizat ca daca evenimentul va inregistra un succes acest concept va fi extins in toate cele 38 de tari unde compania World Class este prezenta.

"Evenimentul va avea o durata de o ora si jumatate si vom combina exercitiile de Kangoo Power, Kangoo Kick si tonifiere. In primele douazeci si cinci de minute vom face exercitiile de baza pe care incepatorii sa le insuseasca pentru ca mai apoi sa le combinam cu cele mai dificile.

Avem si surprize pentru cei care vor veni la acest antrenamen. In afara de tombola organizata,care are ca premiu o pereche de ghete Kangoo Jumps, CRBL impreuna cu sotia vor dansa incaltati cu ghetele Kangoo", a declarat pentru Green Report presenter-ul international Kinga Sebestyen.

Potrivit Kingai Sebestyen, efortul depus de organism pe durata unui antrenament este foarte mare. In 10 -15 minute de antrenament se pierd 150 de calorii. La cursul "The roof is on fire!" Kinga Sebestyen va fi ajutata de Andreea Zaragiu.

Kinga Sebestyen, presenter si master trainer Kangoo Jumps, este cea care a adus aceasta tehnica de aerobic in Romania.

Citeste mai mult despre Premiera europeana la Bucuresti, cea mai mare clasa de Kangoo Jumps pe GreenReport.ro.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1012 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor