Sport in izolare: De la yoga la antrenamente umanitare, avem tot timpul sa facem miscare

Sambata, 04 Aprilie 2020, ora 07:49
6595 citiri
Sport in izolare: De la yoga la antrenamente umanitare, avem tot timpul sa facem miscare
Foto: Pixabay

Weekend-ul care tocmai incepe este un moment ideal sa ne aducem aminte despre cat de importanta este miscarea pentru sanatatea noastra, chiar si in izolare.

Fie ca preferi antrenamentele cardio, putina destindere intr-o clasa de yoga sau chiar ore de educatie fizica pentru cei mici, Ziare.com a adunat la un loc cateva optiuni extrem de la indemana in zilele acestea.

Esti pregatit?

#sportAcasa by Decathlon

Cei de la Decathlon au dat startul unui adevarat maraton de miscare, cu sesiuni live pe Facebook. Maratonul a inceput de mult, cu live sessions de Tae Bo, Yoga pentru familie, Total Body Workout pentru iubitorii de fotbal sau Educatie fizica pentru cei mici.

Daca ai ratat sesiunile, nu e nicio problema, le gasesti pe pagina lor de Facebook. In plus iti poti face un plan pentru saptamana viitoare, dupa programul lor:

Luni (6 aprilie)

10.00 - Yoga pentru intreaga familie (Andreea Madlen)

14:00 Educatie Fizica (Theona Maris)

19:00 Fotbal - Total Body Workout (Ionut Rada)

Marti (7 aprilie)

10:00 - Total Body Workout (Madalina Vlad)

14:00 - Fitness (Adrian Cristea)

19:00 - Yoga (YogaFit Bucuresti)

Miercuri (8 aprilie)

10:00 Tae Bo (Melinda Bilasco)

19:00 Gimnastica (Alexandru Radu)

Joi (9 aprilie)

10:00 Yoga pentru intreaga familie (Andreea Madlen)

14:00 Sport in familie (Melinda Bilasco)

19:00 Total Body Workout (Madalina Vlad)

Vineri (10 aprilie)

10:00 Fotbal - Total Body Workout (Ionut Rada)

14:00 Gimanstica (Alexandru Radu)

19:00 Cross Training (Laurentiu Mogos)

Dupa 30 de zile de #statacasa vei arata mai bine ca inainte

Cei de la Hervis iti pun la dispozitie sesiuni de exercitii pentru abdomen si postura, antrenamente cardio sau exercitii pentru oblicii externi.

"Astazi @Andreea Stafie ne-a pregatit o serie de exercitii la saltea, pentru un trunchi si un abdomen care sa arate WOW! 😍 Start exercising now si vei vedea cum dupa 30 de zile de #statacasa vei arata mai bine ca inainte!", spun ei.

Antrenamente speciale #acasa cu... rolele de hartie

Un video care iti poate servi drept sursa de inspiratie a fost postat de cei de la Intersport, avandu-l ca personaj principal pe instructorul Natey Jay care iti arata cum poti folosi hartia igienica in antrenamentele tale.

Intr-o nota mai serioasa, si pe aceasta platforma vei putea gasi cateva sugestii de exercitii fizice in functie de muschii pe care vrei sa-i lucrezi. Sugestiile vin sub forma de "pastile" video de doar cateva secunde, tintind direct miscarile esentiale.

"Suntem alaturi de tine pentru a-ti face zilele mai dinamice si mai creative", promit ei pe pagina de Facebook.

Yoga pentru anxietate

Daca vrei sa simti energia unei clase live de yoga, in fiecare dimineata de la ora 08.00, pe Facebook, instructoarea Monica Filip te asteapta la cateva clipe de liniste in clasele ei de yoga pe care le ofera gratuit in aceasta perioada.

Antrenamente acasa pentru copii

Autodisciplina invatata prin sport ne ajuta pe toti sa trecem mai usor prin perioada aceasta, inclusiv pe cei mici.

Pentru ei, cei de la Aqua Sport pregatesc zilnic "ore" de educatie fizica prin care ii indruma sa faca miscari corecte si eficiente.

"Recomandam ca exercitiile sa fie executate sub supravegherea unui adult. Echipament recomandat: incaltaminte sport, tricou si pantaloni sport, iar pentru unele exercitii, saltea pentru sport", spun antrenorii.

Antrenament umanitar

Si, daca vrei sa faci mai mult decat sport in acest weekend, cei de la Bodyshape Transformation Centre organizeaza un antrenament umanitar online, la ora 12.00.

"Ne incojuram de oameni care fac diferenta, iar Andreea Marin este unul dintre ei. Sustinem oamenii care aduc schimbari benefice, atat in vietile lor, dar mai ales in ale celorlalti, asa ca ne-am alaturat campaniei Pretuieste Viata printr-un Antrenament Umanitar la care aveti acces in urma unei donatii in contul Fundatiei! Pentru a participa la antrenament, trimite-ne dovada donatiei printr-un screenshot/caption!", spun reprezentantii centrului de fitness.

Modalitatile de a dona:

1) Doneaza 2 euro prin SMS la 8825

2) Din strainatate, prin paypal.me/pretuiesteviata

si prin Revolut

3) Atat din tara cat si din strainatate, in conturile Fundatiei Pretuieste Viata destinata Campaniei Pretuieste Viata de ajutorare in criza COVID-19:

Cont in RON: RO29BRDE445SV95792894450

Cont in USD: RO72BRDE445SV95793004450

Cont in EUR: RO63BRDE445SV95793184450

Beneficiar: Fundatia Pretuieste Viata (strada Titu Maiorescu, nr 34H, Voluntari, judetul Ilfov)

Banca: BRD Dorobanti (Calea Dorobantilor, nr 135, Bucuresti)

Swift: BRDEROBU

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#fitness online, #antrenamente live fitness , #timp liber