Unde mergi cu copilul de 1 iunie: Spectacole, jocuri si concursuri in Herastrau si Cismigiu

Vineri, 30 Mai 2014, ora 21:38
4407 citiri
Unde mergi cu copilul de 1 iunie: Spectacole, jocuri si concursuri in Herastrau si Cismigiu
Foto: ARCUB/Arhiva

Spectacole, jocuri si concursuri vor fi organizate in parcurile Herastrau si Cismigiu de Ziua Copilului, potrivit unui comunicat al Municipalitatii.

La cea de-a treia editie a "Festivalului Copiilor" din Parcul Herastrau copiii vor avea parte in weekend de nenumarate surprize: plimbari cu ponei, ascensiuni cu balonul, carusel, sfere plutitoare, barcutele cu radiocomanda, spectacole de dans si muzica, desene pe asfalt, locuri de joaca gonflabile, concursuri de castele din nisip, animatori speciali, spectacolele de magie, dresaj canin si teatru pentru copii si spatii de joaca special amenajate.

La evenimentul "Cismigiul copiilor" copiii si adolescentii, cat si adultii care-i insotesc, sunt invitati sa petreaca aceasta zi printre baloane, confetti, coifuri, trompete, clovni si chipuri pictate si sa se bucure de o diversitate de spectacole, concerte, animatie, jocuri si concursuri.

Personaje animate, mimi, jongleri, clovni si magicieni ii vor introduce pe cei mici intr-o lume de poveste.

Corabia piratilor le va oferi copiilor sansa de a intra in pielea unor personaje mult indragite, iar Ferma animalelor ii va imprieteni pe cei mici cu necuvantatoarele.

Micutii sunt totodata asteptati sa participe la ateliere de creatie in cadrul carora vor confectiona papusi, vor deveni maestri origami, vor desena si vor modela impreuna alaturi de artisti plastici, vor asculta povesti sau vor participa la experimente distractive, jocuri si concursuri.

Ziua Copilului va fi sarbatorita in weekend si la Centrul Cultural "Palatele Brancovenesti" unde este organizat "Carnavalul copiilor", un eveniment dedicat celor mici, plin de surprize, concursuri si spectacole.

Copiii vor fi invitati sa participe la diferite jocuri, cum ar fi: Trasul cu arcul, Cursa cu obstacole, Gaseste comoara! si Cel mai mare balon de sapun.

Cele mai indragite personaje de poveste ii vor indruma pe cei mici spre panourile decupate cu personaje din desene animate, pentru a face cate o fotografie pe care ulterior o vor primi cadou.

In cadrul atelierelor de creatie, cei mici vor confectiona masti, papusi din linguri de lemn, flori si masinute din hartie creponata.

De asemenea, magicianul Marian Ralea ii va invita pe copii la "Carnavalul pasarilor".

De ziua lor cei mici sunt asteptati si la adapostul de cai "Steaua Sperantei". Copiii pot sa aleaga sa calareasca o parte dintre caii din adapost in manejurile special amenajate.

Totodata, ei vor avea posibilitatea sa isi faca poze cu mascota adapostului si vor primi o fotografie pe loc, restul urmand a le fi trimise dupa eveniment pe e-mail.

Aflata la a cincea editie, "Parada Elevilor" va reuni in Piata Universitatii peste 20.000 de elevi. Ei vor defila pe traseul: Bdul Regina Elisabeta - Calea Victoriei - Bdul Natiunile Unite - Bdul Libertatii - Piata Constitutiei.

Defilarea se va finaliza cu un concert original sustinut de Smiley, Sore, Alex Velea si Cabron, amfitrionul evenimentului fiind Pavel Bartos care a pregatit publicului un moment special alaturi de Smiley.

Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat, miercuri, 24 aprilie, că soluţia pe care PSD a adoptat-o, de a candida Gabriela Firea, le dă o anumită siguranţă că votanţii de...
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Cristian Popescu Piedone a exclus o retragere din cursa pentru Primăria Capitalei, după o solicitare făcută în acest sens de președintele PSD. Marcel Ciolacu i-a sugerat lui Piedone să își...
#ziua copilului Bucuresti, #Cismigiul copiilor, #ziua copiilor Herastrau , #timp liber