Ziua Portilor Deschise la Palatul Victoria - cand si ce se poate vizita

Vineri, 27 Noiembrie 2015, ora 19:39
2380 citiri
Ziua Portilor Deschise la Palatul Victoria - cand si ce se poate vizita
Foto: Ziare.com

Palatul Victoria isi va deschide portile pe 1 Decembrie - Ziua Nationala a Romaniei, intre orele 11.00 - 16.00.

Premierul Dacian Ciolos, viceprim-ministrul Vasile Dancu, ministrul pentru Consultare Publica si Dialog Civic, Victoria-Violeta Alexandru, seful Cancelariei Primului-ministru Ioan Dragos Tudorache si secretarul General al Guvernului, Sorin Sergiu Chelmu, vor fi gazdele celor care doresc sa viziteze cladirea Guvernului, se arata intr-un comunicat remis Ziare.com.

Ziua Portilor Deschise la guvern: Ponta l-a indemnat pe un roman sa-i ia locul ministrului de Finante (Video)

"Responsabilitatea, transparenta si deschiderea spre dialog sunt valorile pe care ne vom fundamenta masurile publice, avand in vedere ca asteptarile romanilor pentru o mai mare deschidere a institutiilor sunt profund indreptatite. 1 Decembrie este o zi cu puternice semnificatii pentru Romania de ieri, de astazi, dar mai ales pentru Romania de maine", a spus premierul Dacian Ciolos.

Incepand cu ora 11.00, seful Guvernului va participa la parada militara organizata cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, in Piata Constitutiei din Bucuresti, dupa care va veni la Palatul Victoria.

De Ziua Nationala a Romaniei, cei care doresc sa viziteze sediul Guvernului vor avea acces pe la intrarea principala, urmand ca in intervalul orar 11.00 - 16.00 sa poata vizita Sala Muntenia, acolo unde se desfasoara sedintele Guvernului, Sala Dobrogea sau Sala Transilvania, unde sunt organizate ceremoniile oficiale.

Va putea fi vazuta si Sala Moldova, unde au loc intalnirile oficiale ale premierului cu inalti oficiali straini, precum si Centrul de presa.

A.S.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cei mai influenți zece europarlamentari români. Cu cât sunt plătiți și care dintre ei candidează din nou FOTO
Cei mai influenți zece europarlamentari români. Cu cât sunt plătiți și care dintre ei candidează din nou FOTO
După alegerile europarlamentare din 9 iunie, România va avea în continuare treizeci și trei de reprezentanți în plenul Parlamentului European (PE), dar nu toți se remarcă prin activitatea...
PNL exclude susţinerea lui Piedone la Primăria Capitalei. Ionuț Stroe: "Ar fi cea mai mare greşeală"
PNL exclude susţinerea lui Piedone la Primăria Capitalei. Ionuț Stroe: "Ar fi cea mai mare greşeală"
Susţinerea lui Cristian Popescu Piedone la Primăria Capitalei nu este pe agenda de lucru a PNL, susține purtătorul de cuvânt al partidului, Ionuţ Stroe. Întrebat, în emisiunea România...
#Ziua Portilor deschise Guvern, #evenimente 1 decembrie, #evenimente Ziua Nationala, #zi porti deschise palatul Victoria , #timp liber