Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Lucruri mai putin stiute despre Whitney Houston

Luni, 13 Februarie 2012, ora 14:01
14307 citiri
Lucruri mai putin stiute despre Whitney Houston
Foto: Reuters

Cantareata si actrita americana Whitney Houston a murit, la varsta de 48 de ani. Se pare ca aceasta s-ar fi inecat in cada camerei de hotel in care se afla.

Artista a fost gasita fara suflare, in noaptea de sambata spre duminica, intr-o camera a hotelului Beverly Hilton din Los Angeles.

In urma ei raman numeroase premii ale industriei muzicale, castigate de artista, printre care doua premii Emmy, sase premii Grammy.

Totodata, vor fi si multe intrebari care deocamdata nu isi gasesc raspuns, cum ar fi cauzele concrete ale decesului sau, poate, cat de departe ar mai fi ajuns cariera artistei, daca aceasta nu ar fi consumat droguri.

Exista si unele lucruri mai putin stiute despre viata lui Whitney Houston, multe dintre ele inedite, cum ar fi legaturile ei cu mari nume din istoria muzicii, precum Aretha Franklin si Elvis Presley.

- este fiica unei foste cantarete de muzica gospel, Cissy Houston.

- mama sa a fost cantareata de fundal pentru Elvis Presley.

- nasa sa este Aretha Franklin.

- a fost numita dupa actrita Whitney Blake.

- era nascuta in aceeasi zi cu actorii Melanie Griffith, Gillian Anderson si Eric Bana, dar si cu fostul premier italian, Romano Prodi.

- avea doi frati, Michael si Gary.

- cariera ei a inceput in 1977, la 14 ani.

- a aparut pe coperta unor reviste, fiind model inainte de a deveni o cantareata faimoasa.

- a fost numita una dintre cele mai frumoase 50 de persoane din lume, de revista People, in 1991.

- a fost casatorita cu cantaretul Bobby Brown, cu sase ani mai tanar decat ea, intre 18 iulie 1992 si 24 aprilie 2007.

- era mama unei fete, Bobbi Kristina Brown, nascuta pe 4 martie 1993.

- a mai fost insarcinata de alte trei ori, in 1991, 1994 si 1996, dar de fiecare data a suferit avorturi spontane. Primul a fost chiar in timpul filmarilor la "Bodyguard".

- coloana sonora a filmului "The Preacher's Wife" (1996), in care artista a jucat alaturi de Denzel Washington, reprezinta cel mai bine vandut album gospel din toate timpurile.

- a cantat melodia "When You Believe", alaturi de Mariah Carey, cantec ce apare pe coloana sonora a animatiei "The Prince of Egypt" (1998), film care a castigat premiul Oscar pentru cea mai buna coloana sonora.

- in 2000, vamesii din Hawaii au gasit aproximativ 15 grame de marijuana in bagajele lui Whitney Houston si ale sotului ei, Bobby Brown.

- a fost declarata moarta, in mod eronat, de mai multe posturi radio si publicatii americane, pe 14 septembrie 2001, la trei zile dupa atentatele de la World Trade Center.

- i-a fost oferit rolul din serialul "Glee" (2009), de patru ori castigator al Globurilor de Aur, dar l-a refuzat.

- avea o inaltime de 1,73 metri.

- este pe locul 61 in clasamentul VH1, "Greatest Women of Rock N Roll".

- hitul sau, "I Will Always Love You", a fost primul cantec care a fost subiect de stiri, din cauza ca era difuzat de prea multe ori.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Whitney Houston, #lucruri nestiute Whitney Houston, #Whitney Houston murit, #viata Whitney Houston , #murit