Noi detalii in cazul fiicei lui Whitney Houston, gasita inconstienta in cada

Miercuri, 04 Februarie 2015, ora 11:02
4502 citiri
Noi detalii in cazul fiicei lui Whitney Houston, gasita inconstienta in cada
Foto: WireImage

Bobbi Kristina Brown, in varsta de 21 de ani, gasita inconstienta in cada, in propria locuinta, sambata, a fost mutata la alt spital, marti, unde continua tratamentul.

Tanara, care se lupta pentru viata sa, a fost transferata din Spitalul North Fulton, in Roswell, la Spitalul Universitar Emory, in Atlanta. Aceasta este inca in coma indusa, respira cu ajutorul aparatelor, iar creierul sau functioneaza "alarmant de putin", informeaza Daily Mail.

Deocamdata nu se stie, in cazul in care va supravietui, in ce fel ar putea fi afectat creierul. Starea acestuia va fi evaluata abia dupa ce se va reduce cantitatea de sedative pe care Kristina o primeste.

Luni seara, tanara a deschis si a inchis ochii in mai multe randuri, dar pentru moment nu se stie daca a fost vorba doar de un reflex. Conform sursei, medicii ar fi spus familiei inca de luni sa se pregateasca "pentru ce e mai rau". Cand a fost gasita, inima Kristinei nu mai batea.

Fiica lui Whitney Houston se lupta sa traiasca: A deschis si a inchis ochii

S-au gasit droguri in casa

Daca initial se anuntase ca in casa sa nu au fost gasite droguri, la o a doua perchezitie s-au descoperit narcotice. Mai mult, a iesit la iveala faptul ca, in ziua in care a fost gasita inconstienta in cada, cu fata in jos (la fel ca mama sa, in urma cu trei ani), tanara era cu Maxwell Byron Lomas.

Acesta, in varsta de 24 de ani, fusese arestat cu doar o luna in urma, pentru distributie de droguri, avand astfel de antecedente si in trecut. Lomas s-a aflat in custodia politiei pana in 14 ianuarie, cand a fost eliberat, dupa ce s-a platit o cautiune de 15.000 de dolari. Acesta este prieten cu Nick Gordon de mai multi ani, iar iubita sa e o buna amica a Kristinei.

Maritata sau nu?

Miercuri a mai iesit la iveala un amanunt legat de viata tinerei. Potrivit unui avocat al tatalui ei, rapperul Bobby Brown, aceasta nu este casatorita cu Nick Gordon, care de la 12 ani a fost crescut de Whitney Houston, chiar in casa cu Bobbi Kristina Brown, fara a fi insa adoptat de artista.

Presa straina a scris ca cei doi, care au inceput o relatie dupa moartea cantaretei, s-ar fi casatorit recent. In plus, anul trecut Kristina postase pe retelele sociale fotografii cu inelul de logodna.

Marti, Kevin Costner, care a jucat cu Whitney Houston in filmul "Bodyguard", la inceputul anilor '90, a declarat pentru People ca, in urma cu mai multi ani, cand cantareata avea probleme cu drogurile, a fost rugat sa-i scrie, in speranta ca aceasta ar fi tinut cont de parerea sa.

Actorul a dezvaluit ca i-a trimis cantaretei doua sau trei scrisori, pe care stie ca aceasta le-a primit, afirmand insa ca nu a primit niciodata raspuns.

Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, 25 aprilie, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că ”a încălcat...
Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
#stare sanatate Bobbi Kristina Brown, #fiica Whitney Houston coma, #fiica Whitney Houston droguri, #fiica Whitney Houston gasita cada , #murit