William Branza o acuza pe Boagiu de interese meschine

Luni, 17 Ianuarie 2011, ora 22:22
2638 citiri
William Branza o acuza pe Boagiu de interese meschine
Foto: Arhiva

Deputatul PD-L William Branza sustine ca propunerea ca organizatia din Diaspora sa fie impartita in patru a fost adoptata nestatutar "datorita unor ideologi cu interese meschine".

Propunerea reorganizarii PD-L Diaspora a apartinut Ancai Boagiu si a fost adoptata de catre BPN saptamana trecuta, fara ca presedintele organizatiei, William Branza sa fi participat la sedinta.

"A fost o propunere pripita a Ancai Boagiu, iar votul a incalcat statutul PD-L pentru ca organizatia are un regim similar oricarei organizatii de judet. S-a dat un vot saptamana trecuta cand eram la Valencia si nu am primit nici macar un telefon sa fiu intrebat ce parere am", a declarat Branza.

Presedintele organizatiei a reluat discutia in sedinta de luni a BPN cerandu-i presedintelui partidului Emil Boc ca cei care nu au avut legaturi cu diaspora sa nu mai intervina in probleme acesteia. "Doamna Boagiu a fost o singura data in mijlocul romanilor din strainatate, in campania de la referendumul legat de suspendarea presedintelui Traian Basescu si atunci am chemat-o eu", a spus deputatul PD-L.

El crede ca propunerea este legata de faptul ca miza pentru sefia organizatiei din strainatate a PD-L poate creste considerabil in conditiile in care exista posibilitatea introducerii votului electronic sau a celui prin corespondenta, fapt ce va facilita apreciabil exercitarea dreptului de vot de catre romanii de peste hotare, cu atat mai mult cu cat scorul obtinut de PD-L la ultimele scrutinuri a fost peste cel din tara.

"Cota organizatiei creste si intereseaza pe din ce in ce mai multi, dar ca sa o preia, mai intai trebuie sa o sparga. Cred ca oamenii care au experineta in alte domenii ar trebui sa se abtina atunci cand vorbesc de Diaspora. Eu am venit cu acest concept in partid, nu am primit ajutor de la nimeni si am avut rezultate foarte bune", a spus democrat-liberalul.

Acesta a spus ca decizia este in mainile lui Emil Boc, dar a atras atentia ca sunt semnale de la romanii din strainatate ca decizia initiala a provocat nemultumiri, iar sprijinul pentru PD-L ar putea sa se reduca.

"Eu nu voi fi de acord ca Diaspora sa se sparga - pentru ca ea este una singura - datorita unor ideologi cu interese meschine. Intre a-mi bate joc de romanii aflati in strainatate si a ramane in partid, eu voi alege sa raman alaturi de romanii din strainatate", a mai spus Branza.

Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
O lege promulgată deja de președintele Klaus Iohannis interzice vânzarea către minori a țigărilor electronice, dar și a dispozitivelor de vapat, cu sau fără nicotină. Acestea au fost...
Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a declarat joi, 28 martie, că semnalele primite din rândul societăţii arată clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. "În...
#William Branza diaspora, #William Branza Anca Boagiu, #Anca Boagiu diaspora , #stiri William Branza
Comentarii
I
ioanaiiiiii
rank 5
Intre a-mi bate joc de romanii aflati in strainatate si a ramane in partid, eu voi alege sa raman alaturi de romanii din strainatate",