Yahoo a lansat noul Messenger

Miercuri, 24 Septembrie 2008, ora 19:21
4508 citiri
Yahoo a lansat noul Messenger

Yahoo Messenger 9.0 a devenit disponibil de marti pentru utilizatorii de Windows XP, la o saptamana dupa ce Microsoft a lansat ultima versiune a Windows Live Messenger.

Noul messenger are o interfata imbunatatita, cu imaginea avatarului mai mare si cu spatiu in plus, dedicat mesajului de status, informeaza Cnet.com. De asemenea statusul este automat adus la zi cu privire la activitatile utilizatorului de pe Yahoo's Buzz, Avatars, 360, sau MyBlogLog, de exemplu.

Ca si Windows Live Messenger beta, dispune de posibilitatea cautarii rapide a contactelor. Stausul noului messenger permite emoticonuri si linkuri.

Fereastra de chat a messengerului permite embedul unor imagini sau harti atunci cand in campul de text este introdus un link care se termina in. jpg,. gif,. png, sau. bmp.

Pingbox este o alta trasatura a noului messenger. Prin aceasta utilizatorii pot purta conversatii pe web in timp real. Adica fereastra de messenger poate fi introdusa in corpul unui site sau al unui blog, cu ajutorului unui cod de embed. Vizitatorii site-ului pot astfel lua legatura cu proprietarul paginii web iar conversatia sa poata fi vizibila pe site.

Stefan Brandusescu

Noutăți despre lansarea smartphone-ului Pixel 8a: prețuri și specificații dezvăluite
Noutăți despre lansarea smartphone-ului Pixel 8a: prețuri și specificații dezvăluite
Cu ocazia conferinței Google I/O 2024, noua versiune a smartphone-ului Pixel, modelul 8a, face deja valuri înainte de lansarea oficială, datorită unei prezentări video neoficiale care...
Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar, producătorul suedez de mașini electrice, a intrat pe piața dispozitivelor mobile lansând Polestar Phone, un smartphone conceput special pentru posesorii de mașini electrice....
#Yahoo, #Messenger 9, #Pingbox , #Microsoft Yahoo