Lovitura grea pentru Yahoo: Utilizatorii sunt furiosi, nu-si pot citi mailurile de patru zile

Joi, 12 Decembrie 2013, ora 20:50
12752 citiri
Lovitura grea pentru Yahoo: Utilizatorii sunt furiosi, nu-si pot citi mailurile de patru zile
Foto: Yahoo

Serviciul Yahoo Mail este blocat de patru zile pentru un numar mare de utilizatori, in timp ce compania americana tot nu a reusit sa rezolve problema.

Multi clienti ai serviciului de email nu au reusit luni seara sa isi acceseze contul, informeaza USA Today.

Desi pe forum au fost depuse multe reclamatii, compania a reactionat abia miercuri, prin intermediul vicepresedintelui departamentului de comunicare, Jeffrey Bonforte, care a transmis ca "perioada de inactivitate are drept cauza o problema la o componenta hardware de la unul din centrele de date".

Mai mult, el a adaugat ca defectiunea este mai grava decat s-a crezut initial si ca o echipa intreaga de specialisti lucreaza pentru a o remedia.

Intr-un comunicat oficial remis de Yahoo miercuri la ora 8 p.m. (ora SUA), se arata ca "majoritatea utilizatorilor va putea intra in cont si va putea trimite mailuri. Continuam sa rezolvam problema".

Situatia a generat un val de critici din partea utilizatorilor, care si-au exprimat furia si pe retelele de socializare. "Voi renunta la toate conturile pe care le am la Yahoo - asa ceva este scandalos", a scris un utilizator pe Twitter.

Mai mult, pe forumul oficial, plangerea a strans peste 500 de comentarii si 2.400 de voturi pana joi seara, avand in vedere ca situatia nu a fost rezolvata pentru toti utilizatorii.

Nu este pentru prima data in acest an cand utilizatorii sunt nemultumiti de mailul de la Yahoo. Recent, ei au reclamat noua interfata si au amenintat ca vor trece la Gmail de la Google.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Apple întâmpină întârzieri în implementarea tehnologiei de fabricație pe 2nm pentru cipurile sale. Astfel, cel mai probabil inovația nu va fi disponibilă pentru seria iPhone 17,...
Google Pixel 8a, primul model disponibil în România. În ce culori va fi disponibil
Google Pixel 8a, primul model disponibil în România. În ce culori va fi disponibil
Google se pregătește să lanseze noul său smartphone din gama accesibilă, Pixel 8a, care va fi prezentat oficial în cadrul conferinței Google I/O pe 14 mai 2024. Telefonul va fi disponibil...
#probleme Yahoo mail, #probleme logare Yahoo mail, #reclamatii Yahoo mail , #stiri Yahoo