Yahoo inchide Geocities

Vineri, 24 Aprilie 2009, ora 11:55
1376 citiri
Yahoo inchide Geocities

Compania Yahoo anunta ca site-ul Geocities, care ofera servicii de hostare gratuite pentru site-uri de web, va fi inchis in 2009.

Conturile utilizatorilor nu vor mai fi disponibilie, insa acestia au optiunea sa se inscrie la serviciul de hosting de web al Yahoo, pentru o taxa de 5,98 de dolari pe luna, se arata pe site-ul companiei.

Geocities a fost cumparat in 1999 pentru o suma de aproximatv 3 miliarde de dolari, in actiuni. Nu este singurul serviciu la care va renunta Yahoo: vor fi eliminate si Yahoo Briefcase, Farechase, My Web, RSS ads, Yahoo Pets, Yahoo Live, Kickstart si Yahoo For Teachers.

"Ca parte a eforturilor noastre de a oferi cele mai bune servicii si produse pentru clientii nosri, vom creste investitiile in unele domenii si le vom reduce in altele", se arata intr-un comunicat al companiei.

Yahoo a anuntat marti ca va concedia 700 de muncitori. Este a treia oara, in ultimele 14 luni, cand se anunta reduceri de personal in cadrul companiei.

Compania a inregistrat o scadere de 78% a profitului net in primul trimestru al acestui an, de la aproape 537 milioane dolari in ianuarie-martie anul trecut la circa 118 milioane dolari, conform The Wall Street Journal.

(L.S.)

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
#yahoo inchide Geocities , #stiri Yahoo