Yahoo si-a triplat veniturile

Miercuri, 21 Octombrie 2009, ora 09:43
879 citiri
Yahoo si-a triplat veniturile
Foto: Huffington Post

Actiunile Yahoo Inc., compania care detine motorul de cautare Yahoo, au crescut cu pana la 6,5% la bursa miercuri, dupa ce compania a anuntat ca veniturile si vanzarile pe trimestrul trei au depasit asteptarile.

Vanzarile au ajuns la o valoare de 1,13 miliarde de dolari, fata de estimarile de 1,12 miliarde de dolari. Venitul net al Yahoo aproape ca s-a triplat fata de anul trecut, ajungand la 186 de milioane de dolari, iar actiunile se vindeau cu 17,17 dolari la Nasdaq, inainte de incheierea sedintei, informeaza Bloomberg.

Principala sursa de venit a Yahoo, vanzarile de spatiu publicitar, au ajuns sa se stabilizeze, pe masura ce economia isi revine. Compania a beneficiat si de cheltuieli mai mici, dupa ce directorul Carol Bartz a decis inchiderea unor site-uri si concedierea unor angajati.

Anuntul privind vanzarile Yahoo vine la o saptamana dupa ce Google a anuntat ca a avut cel mai mare profit trimestrial din ultimii 11 ani, adica 1,64 miliarde de dolari. Eric Schmidt, CEO al Google, a declarat atunci ca cea mai grea parte a crizei economice a trecut.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
Avertisment al experților. Se va declanșa criza mondială, Armageddonul financiar: Cine o provoacă
Avertisment al experților. Se va declanșa criza mondială, Armageddonul financiar: Cine o provoacă
Lumea este astăzi un loc mai periculos decât în orice etapă de după Războiul Rece, totuși piețele sunt o imagine a unei nepreocupări nesuficiente, care se limitează la automulțumire, cu...
#venituri trimestriale Yahoo, #venituri Yahoo , #stiri Yahoo