Gheorghe Tadici, impotriva delegarilor arbitrilor incepatori la derby-urile din Liga Nationala: "Delegarile arbitrilor incepatori la derby-uri nu fac deloc bine handbalului, iar pe noi, antrenorii, ne imbolnavesc"

Miercuri, 18 Aprilie 2012, ora 01:15
101 citiri
Universitatea Jolidon Cluj si HC Zalau s-au duelat saptamana trecuta, in Sala Sporturilor "Horia Demian" din Cluj Napoca, in derby-ul Ardealului. A fost al doilea derby al etapei, primul avand loc in urma cu o saptamana, intre Oltchim Ramnicu Valcea si HC Dunarea Braila, castigat de valcence cu 36 - 27.

La fel ca partida tur si meciul de la Cluj a fost unul extrem de disputat si de tensionat, cele doua echipe aratand un handbal de calitate pe parcursul celor 60 de minute. Au fost insa ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.