Gheorghe Tadici, dupa succesul cu HC Dunarea Braila: "Daca nu am fi castigat acest meci, lucrurile s-ar fi complicat pentru noi"

Luni, 27 Ianuarie 2014, ora 12:04
92 citiri
HC Zalau a obtinut sambata dupa-amiaza a opta victorie din acest sezon, castigand cu scorul de 21 - 19 partida de pe teren propriu cu HC Dunarea Braila.

Un succes obtinut pe final de meci, ceea ce rar s-a mai intamplat la Zalau. Dupa 47 de minute controlate de oaspete, zalauancele au revenit surprinzator pe final si au reusit sa se impuna la doua goluri.

Managerul Gheorghe Tadici si-a felicitat jucatoarele la finalul partidei, spunand ca orice alta echipa nu ar fi reusit sa revina de la ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.