Aberatiile unui preot, despre tragedia din Colectiv: "Un asemenea concert sigur nu il terminau tinerii acasa spunandu-si rugaciunile, ci in betii, desfrau, droguri, violenta"

Miercuri, 04 Noiembrie 2015, ora 11:02
158 citiri
Un preot salajean din generatia tanara socheaza prin comentariile pline de prejudecati si pe alocuri habotnice pe care le face cu referire la tragedia din clubul bucurestean Colectiv. Preotul, pe nume Iulian Sabou, comenteaza pe marginea acuzatiilor aduse Bisericii Ortodoxe in contextual tragediei si sugereaza, ca multe alte fete bisericesti - dar care aveau, macar, scuza unei varste mai inaintate pentru prejudecatile lor - ca victimele incendiului din Colectiv si-au meritat soarta:
"Pe mine ma ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.