Conferinta judeteana a ALDE Salaj pentru lansarea candidatilor la alegerile parlamentare sub sloganul "Redam Romania Romanilor"

Luni, 31 Octombrie 2016, ora 13:36
137 citiri
Duminica a avut loc la sala Avram Iancu a Primariei Zalau Conferinta Judeteana a ALDE in care au fost prezentati candidatii la alegerile parlamentare precum si programul electoral al ALDE. In prezenta a circa 200 de delegati din cele 54 de organizatii locale din judetul Salaj, delegatii au dezbatut si modalitatile in care partidul va aborda campania electorala ce urmeaza sa inceapa curand.

Lista ALDE la Senat este deschisa de fostul presedinte al PNL si fost senator Corin Penciuc. Acesta este ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.