Cum se distruge, sub privirile autoritatilor, cea mai importanta casa veche din Salaj. De ea se leaga si numele unui emblematic personaj din istoria Romaniei

Miercuri, 20 Ianuarie 2016, ora 13:21
91 citiri
Autoritatile locale din Cizer si specialistii fac demersuri pentru salvarea unei case traditionale de lemn din localitate, monument istoric, catalogata de specialistii in etnografie ca fiind cea mai veche si mai importanta din Salaj, printr-un proiect din fonduri europene sau prin relocarea ei la Muzeul Etnografic al Transilvaniei din Cluj, in cazul in care proiectul depus pentru finantare prin Programul National de Dezvoltare Rurala (PNDR) nu va fi selectat - transmite AGERPRES.

Cunoscuta ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.