Istoricul Marin Pop, despre Iuliu Maniu: "Spunea ca, in Politica, cu cat ai rudenii mai putine cu atat mai putine obligatii"

Luni, 30 Martie 2015, ora 08:22
66 citiri
Face parte din generatia careia ii pasa si doreste sa recupereze marile valori tinute in uitare prin minciuna si teroare. Istoricul salajean Marin Pop, cercetator stiintific in cadrul Muzeului Judetean de Istorie si Arta Zalau, aduce lumina in bezna in care comunistii au aruncat figuri politice precum Iuliu Maniu sau Corneliu Coposu. A scris numeroase carti, printre care cele mai recente, "Monografia familiei Coposu, intre istorie si memorie" si "Viata politica in perioada interbelica". ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.