Probleme de imagine pentru USR, acuzatii de frauda la votul intern din USR. Este Dan Barna liderul incontestabil al usr-istilor?

Luni, 09 Septembrie 2019, ora 07:46
133 citiri
USR a comunicat, vineri 6 septembrie, ca in urma scrutinului intern, care s-a desfasurat in perioada 1-5 septembrie, Dan Barna a fost ales presedintele USR pentru un nou mandat.
Referitor la acest scrutin, presa nationala a vorbit de un adevarat macel 'n interiorul USR-ului, in care taberele adverse s-ar fi acuzat reciproc de frauda, dupa ce votul online pentru alegerea presedintelui USR a fost prelungit cu doua zile. Membrii USR ar fi fost instiintati ca votul se va prelungi prin urmatorul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.