S-au incheiat inscrierile pentru concursurile din sursa externa din Politie. 268 de persoane din Salaj viseaza la meseria de politist

Sursa: Salajeanul
Luni, 10 Octombrie 2016, ora 17:01
115 citiri
268 de salajenii s-au inscris la concursul organizat de Politia Romana pentru ocuparea celor 19 de posturi vacante in cadrul Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Salaj.

Potrivit informatiilor primite de la Tincuta Dumuta, reprezenant al IPJ Salaj, numarul total al candidatilor inscrisi este de 268.

Pentru a completa deficitul de personal existent, in Salaj sunt scoase la concurs 19 posturi destinate incadrarii directe, din sursa externa, si un post prin reincadrare. Potrivit ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.