Solutia INGENIOASA la care a recurs un inginer pentru a-si racorda casa la electricitate. "N-au vrut sa extinda reteaua si atunci a trebuit sa ma descurc singur"

Luni, 21 Septembrie 2015, ora 11:20
73 citiri
Un fost silvicultor ce si-a construit o casa la marginea unui sat din Salaj isi produce singur energia electrica necesara in gospodarie, cu ajutorul unui parau ce trece prin zona, initiativa sa fiind motivata initial de costurile mari pe care le-ar fi avut pentru racordarea la reteaua electrica a localitatii - transmite AGERPRES.

Dupa aproape patru decenii de munca in mijlocul naturii, inginerul silvic Petre Crisan si-a dorit ca la varsta pensionarii sa nu se indeparteze prea mult de natura, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.