Cresterea vizibilitatii fondurilor europene in randul cetatenilor reprezinta una dintre prioritatile europarlamentarului Daniel Buda!

Marti, 11 Aprilie 2017, ora 13:37
30 citiri
Europarlamentarul clujean Daniel Buda, membru al Grupului PPE si al Comisiei de Agricultura si Dezvoltare Rurala, al Comisiei de Dezvoltare Regionala si al Comisiei de Afaceri Juridice din Parlamentul European a initiat un raport care vizeaza ,,Cresterea implicarii partenerilor si a vizibilitatii in activitatea fondurilor structurale si de investitii europene".

Ideea principala care a stat la baza raportului initiat de europarlamentarul Daniel Buda a pornit de la faptul ca politica de coeziune ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.