Finantari de 150.000 de euro: Se deschide apelul de proiecteFinantari de 150.000 de euro: Se deschide apelul de proiecte "Romania profesionala - Intreprinderi competitive"

Marti, 10 Octombrie 2017, ora 13:37
33 citiri
Joi, 12 octombrie, in Sistemul informatic MySMIS 2014 se deschide apelul de proiecte "Romania profesionala - Intreprinderi competitive". Solicitantii pot fi intreprinderi mari, interesate de largirea competentelor la nivel managerial, iar valoarea maxima eligibila a unui proiect este de 150.000 euro.

Autoritatea de Management pentru Programul Operational Capital Uman din cadrul Ministerului Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene a lansat Ghidul Solicitantului ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.