La 70 de ani de la debutul colectivizarii fortate in Romania, Muzeul Judetean organizeaza Simpozionul "'Cooperativizare si decooperativizare in Romania"

Miercuri, 28 August 2019, ora 16:28
35 citiri
Cu ocazia implinirii a 70 de ani la debutul colectivizarii fortate a agriculturii in Romania, Muzeul Judetean de Istorie si Arta (MIJA) Zalau organizeaza simpozionul stiintific cu tema "Cooperativizare si decooperativizare in Romania". Evenimentul va avea loc la Zalau, in perioada 11-12 octombrie 2019. Potrivit reprezentantilor MIJA Zalau, prin acest simpozion se propune abordarea intr-o maniera critica si documentata procesul colectivizarii si cooperativizarii in perioada comunista, precum si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.