La Casa de Cultura a Sindicatelor, preotul greco-catolic Vasile Alexandru Barbolovici lanseaza volumul "Conciliul de la Ferrara - Florenta (1438-1439) Istoria si ecleziologia unirilor"

Luni, 26 August 2019, ora 09:45
96 citiri
Casa de Cultura a Sindicatelor va gazdui lansarea cartii "Conciliul de la Ferrara- Florenta (1438-1439) Istoria si ecleziologia unirilor" - volum semnat de Vasile Alexandru Barbolovici. Evenimentul cultural va avea loc in 4 septembrie, incepand cu ora 17, iar lansarea acestei lucrari tematice va beneficia de prezenta PS Virgil Bercea - episcop greco-catolic de Oradea si prof. univ. dr. Liviu Petru Zapartan, ambasador al Romaniei pe langa Sfantul Scaun de la Roma si Ordinul Suveran de Malta, un ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.