Monografia despre mama lui Iuliu Maniu, premiata la Paris: "O icoana de Romanca si Crestina in fata careia sa se descopere cucernic tot Ardealul romanesc, Tara intreaga"

Luni, 20 Iulie 2015, ora 19:38
67 citiri
"Cautati in tara Dumneavoastra cel mai frumos exemplu de femeie, de Mama, realizatoare prin activitate si prestigiu uman si social, fie printre persoanele cunoscute, fie printre acele, ce au trecut in Istorie".

In anul 1937,in perioada 6-21 mai, are loc la Paris cel de-al doilea Congres International "La mere au foyer, ouvriere de progres humain" ("Mama in camin, fauritoare a progresului uman"). Acest congres a tratat o problema de mare importanta, si anume Maternitatea, in sensul cel mai ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.