Paula Todoran, cu gandul la urmatoarea editie a Jocurilor Olimpice: "Voi face tot ce depinde de mine pentru a ma califica si la Jocurile Olimpice de la Tokyo"

Marti, 06 Septembrie 2016, ora 19:36
50 citiri
Clasata pe locul 101 in proba de maraton la prima ei participare la Jocurile Olimpice, atleta zalauana Paula Todoran s-a aratat, totusi, satisfacuta de faptul ca a reusit sa duca la bun sfarsit aceasta proba. Sportiva pregatita de Mirel Seisanu a precizat ieri, in cadrul unei conferinte de presa organizata la Hotel Griff, ca atlete cu renume mondial au fost nevoite sa abandoneze cursa din cauza temperaturii ridicate si a umiditatii, iar la kilometrul 32, a fost si ea la un pas de a pune punct ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.