Tiberiu Marc, presedintele Consiliului Judetean Salaj: "In sport, lucrurile se vor imbunatatii doar daca se vor gasi investitori si din mediul privat"

Marti, 21 Iunie 2016, ora 10:35
72 citiri
Sportul de performanta la nivel de echipa in Salaj inseamna, de foarte multi ani, handbal, volei si fotbal. Primele doua ramuri sportive activeaza pe prima scena, in timp ce fotbalul a ajuns pana la nivelul Ligii a II-a atat in Zalau, cat si la Simleu Silvaniei. In prezent, in orasul de sub Magura nu se mai vorbeste despre fotbal la nivel de seniori decat in Liga a IV-a, iar FC Zalau a avut in acest an un parcurs mai mult decat modest in Liga a III-a, ocupand ultimul loc in Seria a V-a. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.