Medicii ieseni au dat alarma! Cocaina si canabis descoperite in sangele a doi tineri dupa rezultatul analizelor de laborator

Sursa: Ieseanul
Duminica, 31 Octombrie 2010, ora 20:09
1007 citiri
Un anunt soc venit de la Iasi provoaca un val de ingrijorare. Medicii de la Spitalul de Urgente au banuiala ca substantele etnobotanice ar contine si droguri de mare risc.

Analizele toxicologice au scos la iveala acest lucru in cazul a doi pacienti, care au ajuns in stare extrem de grava la camera de garda.

Medicii de la Spitalul de Urgente din Iasi au dat alarma, dupa ce analizele de laborator au aratat ca tinerii aveau in sange cocaina si canabis, desi amandoi au declarat ca au consumat ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.