100 de parcuri vor fi modernizate: s-a reluat licitatia. Unde sunt zonele in care parcurile de joaca vor arata in vara ca noi?

Luni, 16 Ianuarie 2017, ora 02:53
39 citiri
Procedura a fost anulata la mijlocul lunii septembrie 2016. La sfarsitul saptamanii trecute, Primaria a anuntat ca va lansa o noua licitatie. "Suprafata totala a celor 93 de amplasamente care vor fi modernizate este de 31.552 metri patrati, din care suprafata terenurilor de sport este de 2.834 mp. Printre acestea se numara gradinite, crese si locuri publice unde deja functioneaaza locuri de joaca. Cel mai mare astfel de parc care va fi modernizat este pe soseaua Nicolina nr. 27 (1.210 mp), ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.