120 de angajati ai companiilor din cladirile de birouri UBC Palas si copiii lor au facut curatenie de " World Cleanup Day"

Luni, 17 Septembrie 2018, ora 17:31
37 citiri
Provocarea "World Cleanup Day", lansata de United Business Center (UBC) si Let's Do It Romania, a fost acceptata de numerosi angajati ai companiilor prezente in cladirile de birouri din ansamblul Palas. Sambata, peste 120 de persoane au facut curatenie in spatii publice, in cadrul miscarii civice ce are ca scop protejarea mediului inconjurator.

O parte dintre angajatii care lucreaza in cladirile de birouri din ansamblul Palas si-au petrecut ziua de sambata facand curatenie. Nu acasa, ci in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.