30 octombrie 2015 - Ultima zi de nastere, ultimele clipe fericite alaturi de prieteni. Tot ce a mai ramas in urma ei este o tacere apasatoare: "Ea era lumea mea. Acea lume nu mai este"

Sursa: Buna Ziua Iasi
Luni, 30 Octombrie 2017, ora 09:15
77 citiri
Pe 30 octombrie 2017 se implinesc doi ani de la Colectiv. Pe 30 octombrie 2015, Elsa, o femeie mereu cu zambetul pe buze, si-a adunat fratele si prietenii pentru a-si sarbatori ziua de nastere. Implinea 37 de ani.

Ana Albu, sau Elsa asa cum ii spuneau prietenii, a fost victima cu numarul 57 a tragediei care a lasat sechele in colectivul romanesc. A primit ingrijiri medicale la Spitalul "Sfantul Ioan", acolo unde a ajuns in seara de 30 octombrie cu arsuri pe corp si arsuri de cai respiratorii. ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.