Aceasta este mostenirea lui Marius Bodea. Bataie de joc pe Aeroportul Iasi. Pasagerii nu s-au simtit niciodata atat de umiliti. DNA trebuie sa intervina!

Sursa: Buna Ziua Iasi
Marti, 17 Ianuarie 2017, ora 06:16
183 citiri
* Sute de pasageri s-au trezit ieri umiliti in ultimul hal, pe Aeroportul International Iasi * Oamenii au stat cu orele in aeroport si au asteptat fie sa plece spre alte destinatii, fie si-au asteptat rudele si prietenii * Vremea rea a facut ca mai multe zboruri sa fie anulate sau amanate * Informatiile cu privire la acest lucru au fost extrem de vagi, spre nemultumirea oamenilor * Regia aeroportuara nu a fost in stare sa ofere oficial informatii cu privire la zborurile respective * Asta desi ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.