Acolo unde legea este facuta de interlopi. Batausul salvamontistei din Straja scapa de acuzatii: toate victimele si-au retras plangerile (VIDEO)

Marti, 12 Aprilie 2016, ora 20:46
55 citiri
Dosarul in care interlopul Sorin Constantin Palesica, acuzat de loviri si alte violente, judecat pe fond la Petrosani, a luat o turnura neasteptata. Partile vatamate printre care si salvamontista Miruna Inel, si-au retras plangerile.

Rasturnare de situatie in dosarul in care Sorin Constantin Palesica era judecat pentru agresarea salvamontistei Miruna Inel si a altor doi tineri, in scandalul provocat de acesta intr-un club din localitatea hunedoreana Straja. Palesica a fost acuzat de procurori ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.