Amintiri terifiante dupa o nastere intr-o maternitate din Romania: "Nu te mai screme! Cand esti constipata si mergi la WC asa tipi?"

Sursa: Adevarul
Luni, 27 Noiembrie 2017, ora 12:53
49 citiri
O proaspata mamica a povestit pe blogul personal cum a decurs nasterea copilului ei la Maternitatea "Cuza Voda" din Iasi. Aceasta a scris despre panica si teama din ochii asistentelor si despre lipsa de consideratie a medicilor de garda, una din doctorite fiind poreclita "Spintecatoarea". Conducerea unitatii medicale face verificari in acest caz. Un moment unic in viata unei femei, nasterea, s-a transformat intr-un calvar pentru o tanara care a nascut la Maternitatea "Cuza Voda" din Iasi. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.