Apel pasnic in fata Ambasadei Chinei: "Genocidul declansat de Partidul Comunist Chinez impotriva Falun Gong trebuie sa inceteze"

Sambata, 20 Iunie 2015, ora 21:42
105 citiri
Practicantii Falun Gong din Romania organizeaza duminica, 21 iunie, un apel pasnic in fata Ambasadei Chinei din Bucuresti prin care cer incetarea genocidului declansat de Partidul Comunist Chinez impotriva miscarii Falun Gong (cunoscuta si sub numele de Falun Dafa).

Apelul pasnicva avea loc intre orele 11:45 - 13:45, pe trotuarul din fata Ambasadei Chinei de pe Bd. Beijing, din Bucuresti. Cu aceasta ocazie, practicantii Falun Gong vor sta la dispozitia publicului pentru a raspunde la intrebari ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.